Home About Tutorial Freebies Linkies Status


10 Budak Comel Datang Melawat



Template by: Aqila Farah Zulkifli
Re-Edit by: aqilaaa fawaaahh
Others Helping: Aina & Wana & Khairina
Best view in Google chrome only.



halo gais?
Post by Aqila Farah Binti Zulkifli on Tuesday, August 5, 2014
hello guys? miss me? Ya allah lamanya kan tak update blog. I dnt even remeber how to edit blog. like srsly? Last update bulan januari kot. Sorry okay sebab dah lama tak update tutorial and freebies. Inshaallah i will update soon. Nak bagi korang free template blogskin but semua basecode dah hilang haih sedihnya. Rindu blog sangat. If nak contact or something you can contact me dekat twitter or wechat okay? hehe. 
twitter; @qweylx // wechat id; aqilafarah
And one more. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN semua. Maafkan salah silap qila selama berblogger. Kalau ada cbox yang tak balas tu im so sorry. bcs i tak active blogger dah. sorry sangat. Inshaallah qila akan aktif balik. But srsly qila kena belajar balik basecode semua tu sebab memang tak ingat apa dah kot

Haha whatever. Just enjoy yr life okay? muah.

27 comment[s] | back to top