Home About Tutorial Freebies Linkies Status


10 Budak Comel Datang Melawat



Template by: Aqila Farah Zulkifli
Re-Edit by: aqilaaa fawaaahh
Others Helping: Aina & Wana & Khairina
Best view in Google chrome only.



Sudah lama ku tak update :3
Post by Aqila Farah Binti Zulkifli on Monday, January 21, 2013
Sudah lama ku tak update sampai new feed dah turun ..
Assalamualaikum semuaaa :) Hai hai . Hee tetiba ada mood nak update ^_^ Cuma nak bagitahu yang dah buat new design >.< Hee warna hitam laaa pulak . Asyik asyik warna pink je kan ? hahaha . Design sebelum ni mcm sakit mata pulak sebab pink je lebih :3 Then tetiba dapat idea nak tukar design . Memula nak buat warna purple tapi tetibe pergi delete template tu sebab takde idea nak lawakan ._. Then terjumpa skin kak Aina pap pap reka reka . Fuhh bukan main susah nak cari background warna hitam yang sepadan dengan design blog ni -_- Nak tengok LIVE PREVIEW design blog ni yang mula sebelum qila re-edit tak ? Click bawah ni .


Okay lepas re-edit or sebelum di-edit ? Hmmm sori kalau blog ni berat :( Kalau blog ni tak menarik ke atau header die tu penyek ke apa ke just bgth je k ? :) Kalau nak ask tutorial just bgth je k ? :) Hmm itu jelah nak bagitahu . Nothing kot . Ehhh ehhh wait wait .

Kalau korang nak qila blogwalking blog korang just tinggalkan je link blog korang dekat sini ya ? And nak mintak buat tuto mintak dekat sini je dan bersertakan link blog korang :) And sekarang ni qila tngh belajar Felt craft . Kalau ia mendapat sambutan qila akan jual . Itu pun kalau mendapat sambutan laa :3 ekeke

277 comment[s] | back to top