Home About Tutorial Freebies Linkies Status


10 Budak Comel Datang Melawat



Template by: Aqila Farah Zulkifli
Re-Edit by: aqilaaa fawaaahh
Others Helping: Aina & Wana & Khairina
Best view in Google chrome only.



Segmen Cikmun : Domain Free Untuk Bloggers
Post by Aqila Farah Binti Zulkifli on Tuesday, December 11, 2012

Bismiillahirahmannirahim . Assalammualaikum dan selamat sejahtera :) Hari ni kila nak join segmen Cikmun . Ya Allah , berharap sangat dapat guna domain . Setahun pun sudah syukur alhamdulillah . Harap sangat dapat menang , lagipun da berapa lama dah kot tak join segmen / contest / giveaway ni . Last sekali tahun 2011 sebab tahun ni kila ada UPSR takde masa :/ 

Cik Mun yang comel , bermurah hati lah bagi saya domain free . Harap sangat , saya dah follow blog Cik Mun . Rugi tak jumpa blog Cik Mun awal awal . Kalau tak mesti saya orang pertama yang join :/ hmm . Sori entri kali ni tak panjang . Kejap lagi nantikan End Year Giveaway by Fhazwani & AqilafZ :)



27 comment[s] | back to top