Home About Tutorial Freebies Linkies Status


10 Budak Comel Datang Melawat



Template by: Aqila Farah Zulkifli
Re-Edit by: aqilaaa fawaaahh
Others Helping: Aina & Wana & Khairina
Best view in Google chrome only.



Attention ! Read This First !
Post by Aqila Farah Binti Zulkifli on Saturday, December 1, 2012
Assalammualaikum dan selamat sejahtera . Okey this is my new skin . But before korang nak bising kat cbox kila nanti nak kata like "kenapa design kila macam design aimad" ke apa . Korang kena baca benda ni dulu . First ni memang skin Aimad , but kila re-edit balik . Memang Aimad takde re-freebies this skin but kila yang minta kat Aimad skin ni . Tak caye ? Nak bukti ? Tengok gambar bawah ni


Sudah percaya ? Then kila re-edit balik . Takkan lha nak 100% sama kot ? :3 Tapi mcm background tu kila tak ubah sebab kila memang takde idea nak pakai background apa -_- Kalau korang tengok skin lepas pun kila mana ade ubah background die . hoho kila memang tak reti nak sesuaikan background ngan design sbb tu kila tak ubah background dia :/ Navigation die kila ubah yang hover tu , pastu sidebar yang belah kiri ni kila ke-kiri kan lagi . Pastu older post kila tukar , kila tak tukar code bnyk sngt sbb kila belum betul2 tahu lagi code Aimad macam mana . Ni pun kila belajar sedikit demi sedikit . 

Okey bawah ni skin Aimad sebelum di-edit 



Okey dekat atas ni Aimad punya . Then gamba kat bawah ni selepas kila re-edit balik :)



Okey , if skin yang kila re-edit balik ni berat bagitahu ya . Kila da cuba buat yang terbaik nd korang janganlah cakap kila copy 100% design Aimad . Kila edit banyak da kila rasa lagi2 sidebar tu , 30 min rasanya kila buat . Skin ni kila re-edit lebih kurang 4 - 5 jam . Lama kan ? hoho

77 comment[s] | back to top