Home About Tutorial Freebies Linkies Status


10 Budak Comel Datang Melawat



Template by: Aqila Farah Zulkifli
Re-Edit by: aqilaaa fawaaahh
Others Helping: Aina & Wana & Khairina
Best view in Google chrome only.



Contest Blog Paling Cute By FN ♥
Post by Aqila Farah Binti Zulkifli on Saturday, November 19, 2011
hye korang . hari nie kila nak masuk contest lagi . :) haha . mesti korang tertanya tanya kann contest apa ? haha . contest pasal apa ? okey . kalau nak tahu sila lihat tajuk diatas . haa.. nama tahuk tu apa ? hee <3 Contest Blog Paling Cute By FN ♥ kann ? haha . kila tahu blog nie tak comel . kila just nak try nasib je . tu pon salah ke ?

erm . kalau ada nasib alhamdullillah lha . kalau takde nasib , insyallah yang akan datang kila akan ada nasib . :) okey . kembali balik kat tajuk . okey . kila nak letak banner dulu . japgi kila nak tolong akak comell kita nie letak syarat2 semua tu . :)

http://1.bp.blogspot.com/-ToiaT0z4a-k/TqQssvahy1I/AAAAAAAAAl8/5VTuQDr1rXk/s1600/cats.jpg
 Syarat-syarat :
  • Follow blog INI dan Like page blog dekat sidebar blog INI
  •  Buat post bertajuk Contest Blog Paling Cute by FN ♥
  • Letak banner di atas dan link banner ke entry INI
  • Tag 2 orang untuk join contest INI
  • Letak link entry anda itu dalam ruangan comment post INI
Hadiah Yang Menanti :
Pertama : Topup RM10 + Blog review
Kedua : Topup RM5 + Blog review
Ketiga : Header + Blog review
Keempat dan kelima : Blog review
 haa.. mcm best kann ? nak try ? tekan je lha mana2 yang kat syarat tu kila tulis INI . hee <3 insyallah kila akan menang dengan blog yang kurang comell nie . hee <3 untuk sesiapa yang nak try nasib jugak tu . kila hope korang berjaya kay ? :')

btw kila nak tag 2 orang nie haa.. NABILA MEDAN & WAN IMANUL AISYAH .

57 comment[s] | back to top